Wilhelmina Ziekenhuis: Stuur een kaartje naar Brabantse patiënten

Het ziekenhuis in Assen helpt mee bij de opvang van Brabantse patiënten (Rechten: RTV Drenthe / Kim Stellingwerf)
Het ziekenhuis in Assen helpt mee bij de opvang van Brabantse patiënten
Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen roept inwoners van Drenthe op een kaartje te sturen naar de corona patiënten uit Brabant die in het ziekenhuis in Assen zijn opgenomen. Ze mogen geen bezoek ontvangen dus kaartjes zijn welkom, zegt bestuursvoorzitter Suzanne Kruizinga van het ziekenhuis in een oproep op Youtube.
De Brabantse patiënten voelen zich volgens Kruizinga ontzettend eenzaam. "We krijgen de afgelopen dagen al veel mooie kaarten met lieve boodschappen voor onze medewerkers, maar ik roep iedereen op zoveel mogelijk kaarten te sturen zodat de Brabantse patiënten zich niet zo alleen hoeven te voelen."

Suzanne Kruizinga roept op om kaarten naar de Brabantse patiënten te sturen

In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal dossier aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.