De corona Sportcast: Ik denk niet dat we de Eredivisie uitspelen

In tijden van crisis de hoogste tijd voor een speciale Corona Sportcast. Hoe gaat de sport met het coronavirus om. Hoe blijf je fit, wordt de competitie wel uitgespeeld, wat kan nog wel, wat niet. Laura Dijkema vindt dat de Olympische Spelen uitgesteld moeten worden. Bij FC Emmen wordt niet getraind. De spelers moeten in de buurt van Emmen blijven en trainer Dick Lukkien denkt dat de Eredivisie niet uitgespeeld kan worden. Wat gebeurt er met de handbalcompetitie en hoe gaan voetbalamateurs met de gedwongen rustpauze om. En hoe houdt wielrenner Bert Jan Lindeman zijn conditie op peil?

Gasten
Laura Dijkema (volleybal)
Jan Zwiers (algemeen directeur FC Emmen)
Dick Lukkien (trainer FC Emmen)
Michael Heylen (speler FC Emmen)
Joop Fiege (trainer Hurry Up)
Nico Haak (trainer vv Hoogeveen)
Bert Jan Lindeman (wielrennen)

Presentatie
Niels Dijkhuizen en René Posthuma

De speciale Corona Sportcast

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

| iTunes / Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | Spotify | TuneIn |

RTV Drenthe Podcasts

De Hilte 11: Het leven van een boerenfamilie verandert ingrijpend tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vier generaties van de familie Nijboer praten erover in deze podcastserie. De Hilte 11 is een samenwerking tussen RTV Drenthe en het Drents Archief.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.

Deel dit artikel: