FC Emmen-speler 'Cama' lanceert eerste hit

VOETBAL - Een maand geleden stal Daniel Camara Bos hij de show tijdens zijn strafoptreden voor de complete selectie van FC Emmen nadat hij een keer te laat was gekomen op de training. De vleugelverdediger moest een liedje zingen en pakte groots uit met een zelf geschreven rapnummer: "Vorig maand kwam ik te laat, o my God ik ben bang dat de trainer me nu haat." Wat velen niet wisten is dat Camara Bos op dat moment al druk bezig was met een heuse hit. En die werd afgelopen weekend gelanceerd.

De hit 'Kijkje in m'n leven' is het eerste resultaat van de telg uit een muzikaal gezin. "Ik maak al muziek sinds ik klein ben, aangestoken door mijn vader die djembe speelde"

FC Groningen

Maar voetballen kon Daniël Saidou Camara Bos (voluit) uit Winschoten ook. Al op zijn zevende werd hij gescout door FC Groningen en dus moest de jongeling kiezen. Hij ging vol voor het voetballen. "Het was mijn droom om profvoetballer te worden en alhoewel ik van muziek maken hou ging de meeste tijd vanaf dat moment logischerwijs uit naar de bal. Toch bleef ik wel wat muziek maken voor de fun, samen met mijn jeugdvriend Nino uit Amsterdam."

Producer/teamgenoot Henk Bos

Bij FC Emmen pakte hij zijn passie weer op en samen met teamgenoot en goede vriend Henk Bos, die al jaren beats en instrumentals maakt, had hij een paar studiosessies. "In eerste instantie was het vooral leuk voor mezelf, maar omdat er zoveel positieve reacties kwamen heb ik besloten om mijn muziek te delen met publiek. Mijn eerste single heet: 'Kijkje in m'n leven'. Voor de toekomst heb ik meer muziek klaarliggen, het is een kwestie van tijd dat ik dit ga uitbrengen.

'Cama' laat tot slot weten dat hij veel dank is verschuldigd aan Demy Mertens (fotografie), Benjamin Tapilatu (cover design) en natuurlijk Henk Bos.

Beluister hieronder het nummer 'Kijkje in m'n leven'

Deel dit artikel: