Tweede verdachte schietpartij in Hoogeveen opgepakt [update]

De politie heeft een tweede verdachte opgepakt na de schietpartij in Hoogeveen afgelopen nacht. Een 23-jarige Rotterdammer raakte daarbij gewond. Dat gebeurde aan de Adriaan Baasstraat. Kort na het incident werd een 36-jarige man uit Hoogeveen aangehouden. In de loop van zondag werd een twee verdachte opgepakt, een 33-jarige man uit Hoogeveen.
Omstanders waarschuwden rond 1.10 uur de politie dat een man gewond op straat lag. De gewonde is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In dezelfde straat heeft de politie de verdachte Hogeveener aangehouden.

Nog meer betrokkenen

De politie heeft afgelopen nacht nog onderzoek gedaan in een woning aan de Adriaan Baasstraat, onder meer om erachter te komen wat de aanleiding was van het incident. Die is nu nog niet duidelijk. Omdat niet wordt uitgesloten dat meer mensen bij het schietincident betrokken zijn geweest zoekt de politie getuigen die afgelopen nacht iets hebben gezien of gehoord.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.