Geen extra coronapatiënten in Drentse ziekenhuizen

Corona WZA (Rechten: RTV Drenthe/Jeroen Willems)
Corona WZA
Er liggen 56 coronapatiënten in de ziekenhuizen in Drenthe. Dat meldt het RIVM. Dat betekent dat er de afgelopen 24 uur niet meer patiënten zijn opgenomen. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM.
Uit Emmen komen de meeste opnames: 9 mensen uit die gemeente liggen in het ziekenhuis. De minste ziekenhuisopnames zijn uit de gemeenten Noordenveld en Aa en Hunze: uit beide gemeente 1 patiënt.
Over het hele land zijn 6.875 mensen opgenomen of opgenomen geweest. Dat is een toename van 253 patiënten. Het aantal overleden coronapatiënten is in Nederland gestegen met 115, tot een totaal van 1.766. De sterftecijfers lopen een dag achter, meldt het RIVM.
<p>In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/dossier/coronavirus">dossier </a>aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.</p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.