De groeten van... maandag in Marsdijk in Assen

De afgelopen twee weken kon je, via RTV Drenthe, de groeten doen aan je dierbaren en geliefden, door een filmpje in te sturen. Dat kan nog steeds, maar het kan, vanaf maandag, ook via de camera van TV Drenthe. Morgen staat deze camera in winkelcentrum Marsdijk in Assen.

De komende week zal de camera van TV Drenthe door heel Drenthe staan om 'De groeten van...' op te nemen. Uiteraard met inachtneming van de regels van het RIVM. Dus op 1,5 meter afstand en de microfoon zal, na iedere groet, worden schoongemaakt. Tussen 10:30 uur en 12:00 uur staat de camera maandagochtend in winkelcentrum Marsdijk in Assen. De groeten zijn dan 's middags, om 15:00 uur, op TV Drenthe te zien.

Maar je kan de groeten ook gewoon op blijven sturen. Stuur je video via de mail naar degroetenvan@rtvdrenthe.nl of via Whatsapp naar 06 51 56 88 86 en wij zenden je groeten uit.

Filmpjes moeten 'liggend' (horizontaal) opgenomen zijn, dus je telefoon niet rechtop houden, maar een kwartslag draaien. De filmpjes mogen maximaal 20 seconden duren. Zeg duidelijk wie je bent en aan wie je de groeten wilt doen, met een leuke boodschap!

In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal dossier aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.

Meer over dit onderwerp:
Drenthe Corona De groeten van
Deel dit artikel: