Geen alternatieve datum: veertiende Cascaderun van de baan

ATLETIEK - Er gaat definitief een streep door de 14e editie van de Cascaderun in Hoogeveen. Het evenement stond op 19 april gepland, maar dat bleek eerder al geen haalbare kaart in verband met de huidige maatregelen om het coronavirus te bestrijden.

Na uitgebreid onderzoek en overleg met alle betrokkenen, waaronder overheden en hulpverlenende instanties, is gebleken dat uitstel naar de tweede helft van juni geen realistisch scenario meer is.

Het uitstellen van de run naar dit najaar was de tweede optie maar dat levert een te zware, dubbele belasting op voor de vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers zijn dan al volop in de weer met voorbereidingen voor de editie in 2021. Bovendien is de evenementenagenda, door de vele uitgestelde evenementen, in het najaar al overvol.

Inschrijvingen blijven geldig voor volgend jaar

Inschrijvingen voor de Cascaderun 2020 blijven geldig voor de editie van volgend jaar. Deelnemers die om welke reden dan ook op 18 april 2021 niet mee kunnen doen, krijgen tussen medio oktober 2020 en maart 2021 de gelegenheid om het startnummer gratis over te laten schrijven op naam van een andere deelnemer.

Meer over dit onderwerp:
Hoogeveen atletiek Cascaderun
Deel dit artikel: