Gouden hart in Emmen voor alle hulpverleners in Nederland

Een lumineus en hartverwarmend initiatief van Peter Koolen, de eigenaar van Koolen Garage en Bergingsbedrijf gisteravond. Met zijn arsenaal aan auto's en vrachtwagens vormde de Emmer ondernemer op de parkeerplaats voor het stadion van FC Emmen gisteravond een gouden hart voor alle zorgverleners in Nederland in deze zware coronatijd.

"Overal zie je spontaan initiatieven ontstaan en in tuinen, parken of weilanden worden veel harten getoond voor iedereen die zich zo enorm inzet voor de medemens. Dat raakt me, maar het prikkelde me ook om zelf iets te initiëren. We doen het niet alleen, want in het hart staan voertuigen van de politie, Rijkswaterstaat, ambulance en brandweer."

Vanzelfsprekend ondervindt Koolen zelf ook de gevolgen van de crisis. "Er zijn veel minder auto's bij de weg, dus is er simpelweg ook minder werk voor ons. Maar dat geldt niet alleen voor ons bedrijf. Iedereen krijgt ermee te maken en voor elk bedrijf, hoe groot of klein ook, heeft dit financiële gevolgen. Daarom ook dit idee. We moeten het samen doen en samen volhouden."

Bekijk hieronder de beelden van het gouden hart (met dank aan www.instagram.com/mooierinbeeld.nl)

In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal dossier aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.

Meer over dit onderwerp:
Emmen zorg corona Peter Koolen
Deel dit artikel: