Monique Boeijen nieuwe bestuurder woningcorporatie Actium

Monique Boeijen nieuwe bestuurder woningcorporatie Actium (Rechten: Actium)
Monique Boeijen nieuwe bestuurder woningcorporatie Actium
Monique Boeijen zal vanaf 1 juli de functie van bestuurder van woningcorporatie Actium vervullen. Hiermee volgt zij Elles Dost op die in januari bestuurder werd bij Lefier en Marcel van Halteren die de functie op dit moment ad interim vervult.
Monique Boeijen heeft ruime ervaring in de volkshuisvesting. De laatste vijfenhalf jaar was ze directeur-bestuurder bij woningcorporatie SWZ in Zwolle. Daarvoor werkte ze bij verschillende woningcorporaties en bij Aedes, de koepel voor woningcorporaties.
"De maatschappelijke opgave die woningcorporaties hebben, maakt ons uniek", vertelt Boeijen. "Wij kunnen echt van betekenis zijn door mensen een goed en betaalbaar huis te bieden, waar ze zich thuis voelen. Dat is waar corporaties voor staan, dat is waar Actium iedere dag aan werkt."
Boeijen geeft aan met veel plezier in 'het Zwolse' gewerkt te hebben, maar tegelijkertijd uit te kijken naar de overstap richting Drenthe en Friesland. "Hiermee maak ik de stap naar de stad én het platteland, met alle interessante uitdagingen die daarbij horen."
Actium is blij met de komst van haar nieuwe bestuurder. Voorzitter van de raad van commissarissen Jacob Bruintjes: "Monique Boeijen is een ervaren bestuurder met een open blik. Ze past prachtig in het profiel dat we voor ogen hadden bij de werving."

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.