Vier nieuwe Drentse coronapatiënten in het ziekenhuis

De afgelopen 24 uur zijn vier nieuwe Drentse coronapatiënten opgenomen in het ziekenhuis. In totaal zijn 76 Drenten met corona opgenomen (geweest) in het ziekenhuis.

Twee inwoners van De Wolden, een uit Noordenveld en een uit Westerveld werden opgenomen in het ziekenhuis. Het landelijk aantal ziekenhuisopnamen sinds het begin van de coronacrisis steeg met 237 tot 7972.

148 mensen overleden

Het landelijke dodental liep op naar 2396. De afgelopen 24 uur werden er 148 nieuwe sterfgevallen als gevolg van het coronavirus geregistreerd. Cijfers over overleden personen en ziekenhuisopnames zijn indicaties, de administratie kan achterlopen en er kunnen mensen overleden zijn aan het virus zonder dat het vast is gesteld door een test.

Voor zover bekend zijn er zeven inwoners van Drenthe overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal dossier aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.

Meer over dit onderwerp:
coronavirus corona
Deel dit artikel: