Jeugdinternational De Ruijter naar Dynamo

De 17-jarige Stijn de Ruijter uit Zuidwolde verruilt Sudoso-Desto voor eredivisionist Dynamo Apeldoorn (Rechten: website Sudosa-Desto)
De 17-jarige Stijn de Ruijter uit Zuidwolde verruilt Sudoso-Desto voor eredivisionist Dynamo Apeldoorn
VOLLEYBAL - Stijn de Ruijter uit Zuidwolde vervolgt zijn loopbaan bij eredivisionist Dynamo Apeldoorn. De 17-jarige jeugdinternational, van 1 meter 99, maakt de overstap van eerstedivisionist Sudosa-Desto.
Bij het Slagharense Side-Out maakte de talentvolle diagonaalspeler uit Zuidwolde al op 14-jarige leeftijd deel uit van de hoofdmacht. Het afgelopen jaar maakte De Ruijter in Assen, onder de vleugels van voormalig Dynamo-spelverdeler Erik Noordijk, grote stappen waardoor de club uit Apeldoorn contact met hem opnam. Een trainingsstage bij de meervoudig landskampioen gaf daarna de doorslag.
"Door die trainingen heb ik een goede indruk gekregen van de trainer en het team van Dynamo. Mijn ambitie is om zo hoog mogelijk te eindigen. Ik denk dat de club hierin een goede groeifactor kan zijn."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.