Twee jongens aangehouden in Assen voor overtreden coronaregels

De politie hield twee jongeren aan bij de skatebaan in Kloosterveen (Rechten: Archief RTV Drenthe)
De politie hield twee jongeren aan bij de skatebaan in Kloosterveen
De politie heeft gisteravond twee jongens van 16 en 17 uit Assen aangehouden, omdat ze zich niet aan de coronamaatregelen hielden.
De jongens maakten deel uit van een groep van ongeveer 15 jongeren die zich ophield bij de skatebaan in Kloosterveen. Volgens de politie schoolden de jongeren samen en hielden ze zich niet aan de regels van de noodverordening.
De twee aangehouden jongens hadden geen identiteitsbewijs bij zich. Bij een van de jongens vond de politie ook een gestolen bluethooth speaker.
De politie hield de controle bij de skatebaan, omdat de afgelopen dagen meerdere meldingen waren binnengekomen dat jongeren daar samenschoolden.
<p>In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/dossier/coronavirus">dossier </a>aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.</p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.