Ongelukken in Hoogeveen: twee mensen naar ziekenhuis

Aan de Toldijk in Hoogeveen zijn vanmiddag een auto en een trekker op elkaar gebotst. Dat gebeurde toen de twee elkaar tegemoet reden. De trekker raakte de linkerkant van de auto. Hoe dat kon gebeuren, is niet duidelijk.
De bestuurder van de auto, een oudere man, moest voor controle naar het ziekenhuis. Zijn auto raakte zwaarbeschadigd. De trekkerchauffeur kwam met de schrik vrij.

Ongeluk met motorrijder

Ongeveer tegelijkertijd vond ook een aanrijding plaats aan de Sterrenlaan in de Hoogeveense wijk Krakeel. Daar botste een auto en een motorrijder op elkaar. De motorrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Dit ongeval is waarschijnlijk veroorzaakt door een voorrangsfout.
<p><strong>Gebruik jij de RTV Drenthe-app al?</strong></p><p>Mooi! Dan volg je heel gemakkelijk het laatste nieuws uit Drenthe 24 uur per dag.</p><p>Heb je de app nog niet? Download hem dan nu <a href="https://apps.apple.com/nl/app/rtv-drenthe/id421357035">hier voor Apple</a> en <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.rtvdrenthe.android">hier voor Android</a>.</p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.