Eerste versterking Hurry-Up komt uit Noord-Holland

HANDBAL - Hurry-Up heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen: Noah van Wieringen (20). De jeugdinternational uit Noord-Holland komt over van de opleidingsploeg van Volendam.

Met Volendam 2 kwam Van Wieringen de afgelopen twee seizoenen uit in de eredivisie. Hij is inzetbaar op de linker- en middenopbouw.

HandbalAcademie

Van Wieringen studeert en traint doordeweeks op de HandbalAcademie op Papendal. Trainer/coach Joop Fiege is zeer content met het aantrekken van Van Wieringen: "Noah is een zeer talentvolle Nederlandse speler, die op alle opbouwposities uit de voeten kan. Hij ziet het spelletje en heeft een goed schot."

De 1,94 meter lange opbouwer van Jong Oranje sluit in de voorbereiding aan bij de BENE-Leagueploeg uit Zwartemeer. Afgelopen seizoen eindigde Hurry-Up op de zevende plaats in de grensoverschrijdende topcompetitie.

Ronald Suelmann

Eerder maakte aanvoerder Ronald Suelmann bekend de intentie te hebben om te verlengen bij Hurry-Up. Spelers als Tiago Azenha, Dragan Vrgoc en Sjoerd Boonstra hebben een doorlopende verbintenis in Zwartemeer tot en met de zomer van 2021.

Meer over dit onderwerp:
Handbal Hurry-Up Zwartemeer Noah van Wieringen
Deel dit artikel: