De groeten van... vrijdag 17 april uit Coevorden

In de rubriek 'De groeten van...' kunnen mensen de groeten doen aan hun geliefden en dierbaren. In deze coronacrisis een mooie manier om toch iets extra's voor vader, moeder, opa of oma te doen. Vandaag aflevering negentien.

Deze week kun je op locatie de groeten doen. Vandaag stond de camera van TV Drenthe in Coevorden. 'De groeten van...' kun je, op werkdagen, zien op TV Drenthe om 15.00 uur en vanavond rond 18:45 uur.

Wil jij ook de groeten aan een dierbare doen? Dat kan! Stuur je video via de mail naar degroetenvan@rtvdrenthe.nl of via Whatsapp naar 06 51 56 88 86 en wij zenden je groeten uit.

Filmpjes moeten 'liggend' (horizontaal) opgenomen zijn, dus je telefoon niet rechtop houden, maar een kwartslag draaien. De filmpjes mogen maximaal 20 seconden duren. Zeg duidelijk wie je bent en aan wie je de groeten wilt doen, met een leuke boodschap!

Ook volgende week trekken we met de camera van RTV Drenthe de provincie in zodat u ook op deze manier de groeten kan doen. Uiteraard met inachtneming van de regels van het RIVM.

Zaterdag en zondag om 15:00 uur het weekoverzicht.
Maandag staat de camera van TV Drenthe, tussen 10:30 en 12:00 uur, in Borger in de Hoofdstraat.

In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal dossier aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.

Meer over dit onderwerp:
Drenthe Coevorden Corona De groeten van
Deel dit artikel: