De groeten van... weekoverzicht en blijf insturen

In de rubriek 'De groeten van...' kunnen mensen de groeten doen aan hun geliefden en dierbaren. In deze coronacrisis een mooie manier om toch iets extra's voor vader, moeder, opa of oma te doen. Zaterdag en zondag om 15:00 uur op TV Drenthe, het weekoverzicht, maar hier online te bekijken.

Deze week kon je weer op locatie de groeten doen en ook volgende week trekken we weer de provincie in. Maar blijf de filmpjes ook insturen, Maandag is een nieuwe 'De groeten van...' weer op TV Drenthe te zien.

Wil jij ook de groeten aan een dierbare doen? Dat kan! Stuur je video via de mail naar degroetenvan@rtvdrenthe.nl of via Whatsapp naar 06 51 56 88 86 en wij zenden je groeten uit.

Filmpjes moeten 'liggend' (horizontaal) opgenomen zijn, dus je telefoon niet rechtop houden, maar een kwartslag draaien. De filmpjes mogen maximaal 20 seconden duren. Zeg duidelijk wie je bent en aan wie je de groeten wilt doen, met een leuke boodschap!

Volgende week trekken we ook met de camera van RTV Drenthe weer de provincie in zodat u ook op deze manier de groeten kan blijven doen. Uiteraard met inachtneming van de regels van het RIVM.

Maandag staat de camera van TV Drenthe, tussen 10:30 en 12:00 uur, in Borger in de Hoofdstraat.

In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal dossier aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.

Meer over dit onderwerp:
Drenthe Corona De groeten van Weekoverzicht
Deel dit artikel: