De groeten van... woensdag 22 april uit Gieten en de Slingeborgh

In de rubriek 'De groeten van...' kunnen mensen de groeten doen aan hun geliefden en dierbaren. In deze coronacrisis een mooie manier om toch iets extra's voor vader, moeder, opa of oma te doen. Vandaag aflevering tweeëntwintig.

Deze week kun je ook weer op locatie de groeten doen. Vandaag stond de camera van TV Drenthe in Rolde. 'De groeten van...' kun je, op werkdagen, zien op TV Drenthe om 15.00 uur en rond 18:45 uur.

Nog twee dagen

Wil jij ook de groeten aan een dierbare doen? Dat kan nog twee dagen! Vrijdag zendt TV Drenthe de laatste 'De groeten van... uit'. Stuur je video via de mail naar degroetenvan@rtvdrenthe.nl of via Whatsapp naar 06 51 56 88 86 en wij zenden je groeten uit.

Filmpjes moeten 'liggend' (horizontaal) opgenomen zijn, dus je telefoon niet rechtop houden, maar een kwartslag draaien. De filmpjes mogen maximaal 20 seconden duren. Zeg duidelijk wie je bent en aan wie je de groeten wilt doen, met een leuke boodschap!

Ook deze week trekken we ook met de camera van RTV Drenthe weer de provincie in zodat u ook op deze manier de groeten kan doen. Uiteraard met inachtneming van de regels van het RIVM.

Donderdag staat de camera van TV Drenthe, tussen 10:30 en 12:00 uur in Klazienaveen aan de Langestraat.

In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal dossier aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.

Meer over dit onderwerp:
Assen Gieten Corona De groeten van de Slingeborgh
Deel dit artikel: