Hurry-Up verlengt met jonge linkshanders en laat Kastner gaan

Wijzigingen op de rechterkant bij Hurry-Up (Rechten: RTV Drenthe/Stijn Steenhuis)
Wijzigingen op de rechterkant bij Hurry-Up
HANDBAL - Hurry-Up uit Zwartemeer heeft wijzigingen doorgevoerd op de rechterkant. Jonge linkshanders Sander Bos (17) en Harm Meijer (19) verlengen bij de BENE-Leagueploeg, terwijl er afscheid wordt genomen van de Tsjech Jakub Kastner.
Bos en Meijer hebben hun aflopende verbintenis bij Hurry-Up met een jaar verlengd. Eerstgenoemde is product van de jeugdopleiding. Meijer is in 2018 overgekomen van Unitas uit Rolde.

Hoopvol eindstation

Het afgelopen seizoen brak de rechterhoekspeler uit Noord-Drenthe door. Na een blessure van basisklant Kastner greep Meijer zijn kans en toonde zich een hoopvol eindstation namens Hurry-Up in de BENE-League.

Duitsland

Gelijktijdig met de contractverlenging van de jonge spelers neemt de formatie van trainer/coach Joop Fiege afscheid van Kastner. De geroutineerde rechterhoekspeler uit Tsjechië kwam vorige lente over van Dukla Praag en hoopt zijn carrière in Duitsland te vervolgen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.