De groeten van... de laatste uit De Horst

Na vijf weken komt er een einde aan 'De groeten van...'. Vijf weken lang kon je, via TV Drenthe, de groeten doen aan je geliefden en dierbaren. In deze coronacrisis een mooie manier om toch iets extra's voor vader, moeder, opa of oma te doen. Vandaag de laatste aflevering.

Deze week kun je ook weer op locatie de groeten doen. Vandaag stond de camera van TV Drenthe op speciale locatie, te weten de binnentuin van zorginstelling De Horst in Emmen. Bewoners kregen de mogelijkheid om aan familie en vrienden de groeten te doen. 'De groeten van...' is om 15.00 uur en rond 18:45 uur op TV Drenthe te zien,

Dit weekend kun je nog kijken naar het weekoverzicht van 'De groeten van...'. Zaterdag en zondag wordt dit overzicht om 15:00 uur op TV Drenthe uitgezonden.

Tot slot een dank aan iedereen die mee heeft gewerkt en heeft gekeken naar 'De groeten van...'. Een speciale dank aan iedereen die een filmpje heeft ingestuurd of voor de camera een groet heeft opgenomen. En aan de medewerkers van De Horst die volop mee hebben gewerkt om de opnames veilig en volgens de regels van het RIVM te laten verlopen.

In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal dossier aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.

Meer over dit onderwerp:
Drenthe Emmen De Horst Corona De groeten van
Deel dit artikel: