Vrouw en mannen opgepakt na beschieten huis in Gasselternijveen

De politie doet onderzoek bij de woning aan de Parachutistenstraat (Rechten: Persbureau Meter)
De politie doet onderzoek bij de woning aan de Parachutistenstraat
Voor het beschieten van een woning aan de Parachutistenstraat in Gasselternijveen heeft de politie afgelopen nacht drie verdachten opgepakt. Het gaat om een 19-jarige vrouw uit Gasselternijveen, een 23-jarige man uit Appingedam en een 26-jarige man uit Groningen.
De politie kreeg gisteravond laat meerdere meldingen over dat iemand op het huis had geschoten. Dankzij ooggetuigen werd gezocht naar een auto, die later in Appingedam staande kon worden gehouden. In de auto werden behalve de verdachten twee balletjespistolen gevonden. De politie vermoedt dat daarmee op de woning is geschoten.
Over de reden van de beschieting is nog niks bekend. De verdachten zitten nog vast en worden vandaag voor het eerst gehoord. Ze worden verdacht van bedreiging.
Gisteravond heeft de politie sporenonderzoek gedaan bij het beschoten huis. Volgens getuigen was er een raam gesneuveld. Dat kan een woordvoerster van de politie niet bevestigen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.