Extra FC Emmen Podcast: over de KNVB, Lukkien, Heylen en stadion

FC Emmen Podcast #29 extra aflevering (Rechten: RTV Drenthe)
FC Emmen Podcast #29 extra aflevering
Aflevering 29 is een extra FC Emmen Podcast want er is genoeg nieuws om over te praten. De Eredivisie wordt dit seizoen niet meer uitgespeeld. Emmen eindigde twaalfde in een competitie die nooit meegeteld gaat worden. Bovenin werden Europacup tickets verdeeld, maar onderin wordt er niet gedegradeerd. Dick Lukkien verlengde zijn contract, Michaël Heylen vertrekt en gaat naar Sparta, de stadionplannen staan nog fier overeind en moet er een nieuwe spits gehaald worden. Kortom genoeg om over te praten. Door de strenge coronaregels, kan niet iedereen in de podcaststudio aanwezig zijn en gaat er dus veel via de telefoon.

Gasten

Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Antoine van der Linden (oud speler van FC Emmen)
Paul Weerman (oud speler van FC Emmen)

Presentatie

René Posthuma
De extra FC Emmen Podcast

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.
<h2>RTV Drenthe Podcasts</h2><p><strong><a href="https://www.rtvdrenthe.nl/sport/fcemmenpodcast">FC Emmen Podcast</a>: </strong>Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.</p><p><strong><a href="https://www.rtvdrenthe.nl/binnendemuren/podcast">Binnen de Muren</a>: </strong>Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.</p><p><strong><a href="https://www.rtvdrenthe.nl/cassata/podcast">Cassata</a>: </strong>Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.</p><p><strong><a href="https://www.rtvdrenthe.nl/documentaires/podcast">Drenthe Doc</a>: </strong>In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.</p><p><strong><a href="https://www.rtvdrenthe.nl/drenthetoen/podcast">Drenthe Toen</a>: </strong>Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.</p><p><strong><a href="https://www.rtvdrenthe.nl/oerendhartt/podcast">Oerend HarTT</a>: </strong>In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.</p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.