Aansluitingen Ermerweg en Oude Rijksweg op Rondweg Emmen gaan dicht

De aansluiting van de Ermerweg op de Rondweg (Rechten: Google Streetview)
De aansluiting van de Ermerweg op de Rondweg
De aansluitingen van de Ermerweg en de Oude Rijksweg op de Rondweg in Emmen zijn vanaf maandag afgesloten voor al het verkeer. Op die dag begint de aanleg van de fly-over van de N34 naar de Rondweg.
Beide aansluitingen keren niet terug wanneer het nieuwe knooppunt gereed is. Door de ombouw loopt de Ermerweg voortaan rechtstreeks door naar Erm. De maximumsnelheid gaat van 50 kilometer per uur naar 30 kilometer per uur.
Weggebruikers kunnen komende week ook niet terecht op de huidige parallelweg en fietspaden. Met borden worden de omleidingsroutes aangegeven.

Weekendafsluiting N34-Rondweg

Op vrijdag 8 mei zijn vanaf acht uur 's avonds de aansluitingen van de N34 van en naar de Rondweg aan de westzijde afgesloten vanwege de aanleg van een tijdelijke rotonde. Hierdoor ontstaat ruimte voor onder andere de bouw van een nieuw extra viaduct. De afsluiting duurt tot maandag 11 mei om zes uur 's ochtends. Dit jaar volgen er nog drie weekendafsluitingen voor dit project.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.