Geen nieuwe coronabesmettingen of -overledenen

Er zijn geen nieuwe coronabesmettingen vastgesteld in onze provincie (Rechten: ANP/Sem van der Wal)
Er zijn geen nieuwe coronabesmettingen vastgesteld in onze provincie
In Drenthe is een nieuwe coronapatiënt opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt het RIVM. Er zijn geen nieuwe besmettingen bekend en ook zijn er geen nieuwe overledenen gemeld in de afgelopen 24 uur.
Net als gisteren staat het totale aantal vastgestelde besmettingen in onze provincie op 481 en zijn er 32 mensen overleden. Sinds vandaag liggen 115 Drenten in een ziekenhuis vanwege het coronavirus, eentje meer dan gisteren.
De daadwerkelijke cijfers kunnen afwijken. Zo wordt niet iedereen getest, dus kunnen er meer besmettingen zijn dan nu bekend. Ook kunnen ziekenhuisopnames of overledenen later nog gemeld worden.
<p>In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/dossier/coronavirus">dossier </a>aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.</p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.