Twee verdachten aangehouden voor brandstichting pizzeria in Roden

Vlammen schieten uit het dak van de pizzeria in Roden (Rechten: Persbureau Meter)
Vlammen schieten uit het dak van de pizzeria in Roden
De politie heeft twee verdachten opgepakt naar aanleiding van de grote brand in een pizzeria aan het Julianaplein in Roden. Het gaat om twee inwoners van Zoetermeer.
De brand verwoestte op 15 maart een pizzeria in het centrum. Ook een aangrenzend pand raakte beschadigd. Uit onderzoek werd duidelijk dat de brand was aangestoken. Vooral de camerabeelden uit de omgeving bleken erg waardevol bij het opsporen van de verdachten.
De politie heeft vorige week woensdag een 23-jarige inwoner van Zoetermeer in zijn woonplaats aangehouden. Afgelopen maandag werd in diezelfde plaats een 37-jarige man opgepakt. Beiden zitten vanwege het onderzoek nog vast.

Lees ook:

<p><strong>Gebruik jij de RTV Drenthe-app al?</strong></p><p>Mooi! Dan volg je heel gemakkelijk het laatste nieuws uit Drenthe 24 uur per dag.</p><p>Heb je de app nog niet? Download hem dan nu <a href="https://apps.apple.com/nl/app/rtv-drenthe/id421357035">hier voor Apple</a> en <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.rtvdrenthe.android">hier voor Android</a>.</p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.