Allerlaatste editie Taribush Kuna verplaatst naar volgend jaar

Volgend jaar is de allerlaatste editie van Taribush Kuna (Rechten: Michiel ter Elst)
Volgend jaar is de allerlaatste editie van Taribush Kuna
Eigenlijk zouden ze er na dit jaar mee ophouden, maar toch is besloten om volgend jaar alsnog het Taribush Kuna-festival te houden. Omdat het coronavirus roet in het eten gooide, wordt het festival op het Dwingelderveld in 2021 ingehaald.
"We hadden al veel aanmeldingen en toezeggingen van artiesten en vrijwilligers. We gaan deze mensen komende weken allemaal benaderen of ze er met ons ook in 2021 een mooie laatste editie van willen maken. Op die manier hopen we in juli dit jaar het programma voor 2021 rond te hebben", aldus de organisatie.
Het laatste Taribush Kuna-festival is volgend jaar van donderdag 22 tot en met zondag 25 juli. Mensen die voor dit jaar tickets hadden gekocht, kunnen die volgend jaar ook gebruiken.
<h2>Wat is het Taribush Kuna-festival?</h2><p>Dit zegt de organisatie daarover: "Het Taribush Kuna-festival is een vierdaags cultuurfestival voor jong en oud, midden in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld. Je vindt er muziek, theater, kunst, poëzie, workshops, foodtrucks en allerlei (ont)spannende activiteiten."</p>

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.