Fans FC Emmen zien massaal af van tegemoetkoming

VOETBAL - Ruim 24 uur nadat FC Emmen haar seizoenkaarthouders een mail had gestuurd met daarin de mogelijkheid om gecompenseerd te worden voor de vier gemiste thuisduels van het afgelopen seizoen blijkt dat de fans massaal bedanken voor die geste.

Slechts 33 supporters maakten tot nu toe gebruik van de compensatiemogelijkheid.

'De supporters laten zien dat ze ons in deze moeilijke tijd willen steunen'

Bij de Drentse club is men verheugd dat tot nu toe minder dan 1 procent van de supporters gebruik maakt van de mogelijkheid om merchandise-artikelen met 20 procent korting (van de aanschafprijs van zijn of haar seizoenkaart) te bestellen. "We zijn ontzettend blij dat meer dan 99 procent van de supporters tot op dit moment heeft afgezien van de tegemoetkoming en daarmee laat zien dat ze de club ook in deze moeilijke tijd wil steunen", aldus Marc Timmer (manager Marketing en Communicatie van FC Emmen)

FC Emmen keek in de betreffende mail ook al vooruit naar volgend seizoen. Op 1 juni start de eredivisionist, voor de huidige seizoenkaartbezitters, de verkoop van de nieuwe seizoenkaarten. Omdat de toekomst in het profvoetbal onzeker is (mag er bij de start van de competitie bijvoorbeeld direct met publiek gespeeld worden?) komt de club nu al met informatie.

Als een seizoenkaarthouder vanwege het coronavirus meer dan vijf duels mist, dan komt de club voor elk gemist duel met een passende tegemoetkoming. Wat deze geste inhoudt is nog niet bekend.

Lees ook:

Deel dit artikel: