Vermeer volgende aanwinst Hurry-Up

Hurry-Up blijft actief op de binnenlandse spelersmarkt (Rechten: RTV Drenthe/Stijn Steenhuis)
Hurry-Up blijft actief op de binnenlandse spelersmarkt
HANDBAL - Hurry-Up blijft actief op de binnenlandse transfermarkt. De Zwartemeerders hebben zich weten te versterken met Bernie Vermeer (23).
De creatieve opbouwspeler speelde eerder voor onder meer Hellas en Aalsmeer. Het afgelopen seizoen stond hij onder contract bij eredivisionist Quintus.
Trainer/coach van Hurry-Up Joop Fiege over Vermeer: "Bernie kan op alle opbouwposities uit de voeten, is explosief, tweehandig en een spectaculaire speler. Hij is zeker een goede aanwinst voor onze selectie."

Derde nieuweling

Vermeer is de derde nieuweling van de BENE-Leagueploeg. Eerder besloten Noah van Wieringen en Sverre Jansen aan te sluiten in Zwartemeer.

Voertaal

De voorgaande seizoenen ging Hurry-Up in zee met veel buitenlandse spelers. Zo streken onder meer Litouwers, Kroaten en Tsjechen neer bij de oranjehemden. Door de huidige versterkingen en contractverlengingen van spelers als Harm Meijer, Ronald Suelmann en René Jaspers zal de voertaal bij Hurry-Up weer Nederlands zijn.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.