VVV bevestigt komst van Arias

Jafar Arias in actie tegen VVV-Venlo (Rechten: Gerrit Rijkens)
Jafar Arias in actie tegen VVV-Venlo
Jafar Arias voetbalt het komende seizoen voor VVV-Venlo. De 24-jarige Nederlandse aanvaller, met roots op Curaçao, komt over van FC Emmen, waarmee hij de afgelopen twee seizoenen in de eredivisie uitkwam. Arias tekent bij de Limburgse eredivisionist een contract voor één jaar.
Arias debuteerde in het betaalde voetbal in het seizoen 2014-2015 bij FC Groningen. Daarna kwam hij drie jaar uit voor FC Dordrecht. De centrumspits maakte in vijftig eredivisieoptredens bij Emmen vier doelpunten. Voor de nationale voetbalploeg van Curaçao kwam hij inmiddels tot zeven interlands.
"VVV is een mooie club met een authentiek en gezellig stadion, waar supporters fanatiek achter de club staan", ervoer Arias al. "Het feit dat er nu een natuurgrasmat komt te liggen draagt alleen maar bij aan de keuze voor de club. VVV-Venlo gaat voor een herkenbare speelstijl, gecombineerd met passie en strijd om op die manier wederom een seizoen in de eredivisie veilig te stellen."

Warm welkom

Arias kan bij VVV op een warm welkom rekenen:

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.