FC Emmen vraagt alle medewerkers tijdelijke salarisverlaging

FC Emmen vraagt de spelers, technische staf en kantoorpersoneel om tijdelijk salaris in te leveren (Rechten: RTV Drenthe)
FC Emmen vraagt de spelers, technische staf en kantoorpersoneel om tijdelijk salaris in te leveren
VOETBAL - FC Emmen vraagt spelers, technische staf en de werknemers op het kantoor om tijdelijk salaris in te leveren. De Drentse eredivisionist schaart zich daarmee achter de collectieve afspraak die de betaald voetbalclubs zijn overeengekomen met de vereniging van contractspelers (VVCS) en coaches betaald voetbal (CBV) om gezamenlijk de crisis vanwege het coronavirus het hoofd te bieden.
De werknemers in de kantoororganisatie hebben hun begrip inmiddels al getoond en de club verwacht dat ze er ook met spelers en staf goed uitkomen. "Er wordt van ons allemaal iets extra's gevraagd en dat begrijpen we allemaal", zo stelt de clubleiding.

Goede harmonie

Omdat de spelers en staf nu vervroegd hun reguliere vakantie hebben, verwacht FC Emmen kort daarna in goede harmonie de collectieve salarisafspraken uit te kunnen rollen.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.