Kies je favoriete nummers voor de Drentse 1000

Drentse 1000
Deze week kun je stemmen voor de Drentse 1000 © RTV Drenthe
Heb jij jouw favoriete nummers al op een rijtje gezet? Tot en met vrijdag 24 november kan jij jouw lijst met favoriete nummers weer inleveren voor de derde editie van de Drentse 1000.
De stemweek is vrijdag officieel geopend door commissaris van de Koning Jetta Klijnsma. Zij heeft haar favoriete nummers op een rij gezet en haar lijstje in de stembus van de Drentse 1000 gestopt. Stem je ook? Het is mogelijk te stemmen bij onze Drentse 1000 mobiele stembus of online via drentse1000.nl. Dat kan tot en met 24 november 18.00 uur.
Tijdens de stemweek zijn we elke dag vanaf 09.00 tot 13.00 uur te vinden op een weekmarkt. Vrijdag begonnen we in Emmen. En daar eindigen we volgende week ook.
(Tekst gaat verder onder de afbeelding)
Drentse 1000
Hier is de Stembus van de Drentse 1000 te vinden © RTV Drenthe
Tijdens de stemweek gaan we met onze RTV Drenthe-touringcar de hele provincie door om erachter te komen welke nummers er absoluut niet mogen ontbreken in de lijst. Alle indieners maken bovendien kans op een luchtballonvaart voor twee personen in het voorjaar. De winnaar maken we bekend op kerstavond.

Groot prijzenpakket

Daarnaast maken stemmers iedere dag kans op een groot prijzenpakket. Dat kan bijvoorbeeld een verwen-, muziek, auto- of wandelpakket zijn. Onder de stemmers van die dag wordt een winnaar gekozen en die wordt gebeld om 16.10 uur in de radio-uitzending met het heugelijke nieuws.
Mensen mogen op maximaal twintig liedjes stemmen. Mocht het nummer niet in ons systeem staan, dan is het mogelijk om zelf maximaal tien nummers toe te voegen. Vergeet niet je stemlijstje te bevestigen via de mail die je van ons krijgt, pas dan telt je stem echt mee. Of die nummers nou Engels, Drents, Nederlands of anderstalig zijn, alles is welkom.

Meetellen

Als alle inzendingen zijn geteld, wordt de Drentse muzieklijst op 24 december om 18.00 uur 's avonds officieel afgetrapt. We gaan die avond tot 00.00 uur door op radio en de volgende dag pakken we de draad om 07.00 uur weer op, tot 31 december 18.00 uur.
Jetta Klijnsma opent de stemweek van Drentse 1000

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.