Bijna 40 procent van seizoenkaarthouders FC Emmen heeft na vier dagen al verlengd

De fanatieke aanhang van FC Emmen (Rechten: Gerrit Rijkens)
De fanatieke aanhang van FC Emmen
VOETBAL - Na vier dagen heeft 38 procent van alle huidige seizoenkaarthouders van FC Emmen hun plekje voor volgend seizoen al veilig gesteld. De fans die ook afgelopen seizoen al in het stadion zaten hebben nog tot 31 juli de tijd om hun seizoenkaart te verlengen.
Doen ze dat voor 1 juli dan ontvangen ze 7,5 procent korting. Daarna hebben ze voorrang tot 31 juli voor de normale prijs en vanaf 1 augustus komen de kaarten beschikbaar voor de supporters die op de wachtlijst staan.
Het verlengen van een seizoenkaart kan uitsluitend onlineof via de link in de e-mail die de seizoenkaarthouder heeft ontvangen. Het stadion is in verband met het coronavirus nog steeds gesloten.

Tegemoetkoming

De Drentse club komt de supporters, net als in het afgelopen seizoen, tegemoet als ze door het coronavirus een aantal duels moeten missen. Wanneer een supporter vijf wedstrijden moet missen dan zal FC Emmen vanaf de zesde wedstrijd voor iedere extra gemiste wedstrijd een gepaste tegemoetkoming aanbieden.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.