Vijf getuigen melden zich bij politie na fatale cafébrand Coevorden

Vijf getuigen hebben zich bij de politie gemeld over de fatale cafébrand vorig weekend in Coevorden. Dat laat de politie weten na vragen van RTV Drenthe. Bij de brand kwam de 58-jarige kroegeigenaar, Bart Hensen, om het leven.
"Deze vijf getuigen worden of zijn momenteel gehoord", zegt woordvoerder Anne Kok. De politie zei vorige week specifiek op zoek te zijn naar iemand die rond het tijdstip van de brand, richting het station liep. "Of deze getuige bij de vijf getuigen zit die zich gemeld hebben, kan ik niet zeggen."

Oorzaak nog niet bekend

In de nacht van zondag 31 mei op maandag 1 juni brak tussen twee en drie uur brand uit boven café 't Geveltje aan de Friesestraat in Coevorden. Al snel werd duidelijk dat er een persoon werd vermist. Het lichaam van het slachtoffer werd na het blussen van de brand in het pand aangetroffen.
Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend. "Wij doen momenteel onderzoek naar de oorzaak van de brand. Daar zijn wij nog steeds mee bezig", besluit Kok. De politie roept mogelijke andere getuigen op om zich nog te melden.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.