Kroaat Puljic blijft in Zwartemeer

HANDBAL - Hurry-Up heeft het aflopende contract van de Kroaat Petar Puljic met één jaar verlengd. De 27-jarige opbouwer begint aan zijn tweede seizoen in Zwartemeer.

In 2019 kwam Puljic over van de Kroatische eredivisionist Rudan Labin. Mede door blessures kende de lange schutter geen gewenst debuutjaar in de BENE-League.

Jeugd uit de regio

Hurry-Up houdt vertrouwen in Puljic en wist zich tevens te versterken in de opbouwrij. Ook nieuwelingen Noah van Wieringen (Volendam 2), Sverre Jansen (Tongeren) en Bernie Vermeer (Quintus) zijn zogenoemde spelers uit de tweede lijn.

Puljic gaat in het oranje van Hurry-Up na de zomer uitkomen in de BENE-League en zich bezighouden met het verzorgen van trainingen voor jeugd uit de regio. "Ik vind dit erg leuk om te doen en hoop zo ook een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de sport in Zuidoost-Drenthe", legt hij uit.

Boris Tot

Landgenoten Sven Suton en Dragan Vrgoc hebben een doorlopend contract in Zwartemeer. De club buigt zich over de aflopende verbintenis van de vierde speler uit Kroatië: Boris Tot.

Deel dit artikel: