Selectie Hurry-Up loopt door contractverlenging Tot vol

HANDBAL - Na de Kroaat Petar Puljic heef ook landgenoot Boris Tot een krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis bij Hurry-Up. De 22-jarige doelman blijft tot de zomer van 2021 in Zwartemeer. Daarmee loopt de selectie van trainer/coach Joop Fiege vol.

Tot volgt het voorbeeld van Puljic. In de schaduw van basisklant Sven Hemmes heeft de Kroaat, oud-jeugdinternational in zijn thuisland, zich weten te ontwikkelen. In 2019 kwam Tot over van Brück uit Oostenrijk.

Joop Fiege over de contractverlenging van de doelman uit Kroatië: "Boris is erg sympathiek, enorm leergierig en heeft veel potentie om door te groeien tot een topkeeper. Hij heeft zich afgelopen jaar erg goed ontwikkeld en ik ben blij dat hij blijft."

Selectie

Eerder besloten onder meer Ronald Suelmann, Harm Meijer en René Jaspers in Zwartemeer te verlengen. Spelers als Dragan Vrgoc, Tiago Azenha en Sjoerd Boonstra hebben een doorlopend contract bij de BENE-Leagueclub. Hurry-Up heeft opbouwers Noah van Wieringen (Volendam 2), Sverre Jansen (Tongeren) en Bernie Vermeer (Quintus) weten te strikken.

Technisch manager Manuel Kremer laat weten tevreden te zijn met de selectie die staat: "We zijn zo goed als klaar, maar hebben nog een aantal lijntjes uitstaan."

José Rolo

Hurry-Up start het vijfde seizoen in de BENE-League zonder José Rolo en Jakub Kastner. Van laatstgenoemde is afscheid genomen om Meijer en jeugdexponent Sander Bos een kans te geven. Rolo moest een aantal weken geleden terug naar thuisland Portugal om het familiebedrijf te redden en komt niet meer terug.

Meer over dit onderwerp:
Handbal Hurry-Up Zwartemeer Boris Tot
Deel dit artikel: