Dit zijn de tien genomineerden voor Drentse Onderneming van het Jaar

Ben Timmermans (links) van Avitec won de verkiezing vorig jaar (Rechten: RTV Drenthe)
Ben Timmermans (links) van Avitec won de verkiezing vorig jaar
Wie volgt Avitec dit jaar op als Drentse Onderneming van het Jaar? 153 bedrijven meldden zich aan voor de verkiezing, een jury heeft nu tien bedrijven genomineerd.
De stichting zegt blij te zijn met het aantal aanmeldingen, vooral 'door de uitzonderlijke coronasituatie van dit jaar'. "We zijn heel blij met de genomineerde ondernemingen. Het is een mooie mix geworden", zegt voorzitter Ludo Mennes.
De tien genomineerden moeten hun bedrijf in oktober pitchen voor een jury. Die kiest dan, op basis van onder meer de presentatie en een analyse van het bedrijf, drie finalisten. De finale is op dinsdagavond 24 november. Of die in een theater wordt gehouden, of dat de finale online is, wordt later bekend.
<h2>Dit zijn de tien genomineerden</h2><p></p><ul> <li>Bork Groep (Stuifzand)</li> <li>Tuinland (Assen)</li> <li>Landes High End Machining (Emmen)</li> <li>Watter BV (Assen)</li> <li>Invent Advies (Beilen)</li> <li>Miron Violetglass (Hoogeveen)</li> <li>Confexion (Assen)</li> <li>Olijslager Verf BV (Emmen)</li> <li>Brands Bouw BV (Emmen)</li> <li>Wigchers Internationaal Transport (Schoonoord)</li> </ul><p></p>
Vorig jaar won het bedrijf Avitec uit Nieuw-Buinen. Eerdere winnaars zijn VEPA (Emmen), Resato (Assen), De Groot Installatiegroep (Emmen) en Royal Goedewaagen (Nieuw-Buinen).

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.