'Op het veld ben ik de trainer, in de kantine ben ik gewoon André'

Clubloze trainer Andre Mulder is te gast in de Onze Club Podcast
Clubloze trainer Andre Mulder is te gast in de Onze Club Podcast © RTV Drenthe / Stijn Steenhuis
Dit voetbalseizoen komt RTV Drenthe elke dinsdagmiddag met de Onze Club Podcast. Een audioshow over amateurvoetbal in Drenthe én het gelijknamige tv-programma van de provinciale omroep.
Podcastmakers Stijn Steenhuis en Tom Meijers ontvangen deze week André Mulder, de voormalig trainer van onder meer SC Erica, HODO, Germanicus, Dalen en Noordscheschut. De zogeheten 'spoorlijntrainer' zit vol schitterende anekdotes uit zijn vijfentwintigjarige trainerscarrière en gaat in op de vraag of ie ooit nog een club onder zijn hoede gaat nemen. Wat is het geheim van de trainer die nooit werd weggestuurd? "Daar ben ik best trots op."
Amateurtrainer Mulder al anderhalf jaar zonder club: "Ik haast me niet meer"
Host Stijn Steenhuis bekijkt en bespreekt de trainerscarrousel die op volle toeren draait. Onder meer het opmerkelijke vertrek van Jan Wielink bij Germanicus is gespreksstof waar ook Mulder een visie op heeft. Hij zegt zelfs te weten wie daar voor de groep gaat staan volgend seizoen.
Sidekick en Valthermond-verdediger Tom Meijers bespreekt de actualiteit. Uiteraard is er aandacht voor de kampenclash tussen WKE'16 en PKC'83. Maar ook de hattrick van Uineken, de eerste averij voor Smilde '94, de koppositie van vv Peize en het degelijke seizoen van SV Yde de Punt.

Meepraten via de OCP-app

Vorig seizoen werd de Onze Club Podcast-app geïntroduceerd voor alle liefhebbers die niet uitgepraat raken over het amateurvoetbal in Drenthe. De app telt inmiddels meer dan tachtig leden uit het Drentse amateurvoetbal. Wil je ook meepraten? Dat kan. Tik de host of de sidekick aan op sociale media en je wordt toegevoegd aan de Onze Club Podcast-app.

Abonneer je op deze podcast

Mis niets van het Drentse amateurvoetbal en abonneer je op de Onze Club Podcast. Die is te vinden in je favoriete podcast-app. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren op Spotify, iTunes of Apple Podcasts. Daar kun je je ook abonneren, zodat je geen aflevering hoeft te missen.
André Mulder | S02A12 | Onze Club Podcast

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.