Sporttoernooien komen weer langzaam op gang

"De mensen hebben er echt weer zin in, we hadden zelfs zoveel aanmeldingen dat we de helft van de teams moesten teleurstellen", merkt Herman Meppelink op. De voorzitter organiseerde vandaag met zijn vereniging weer de eerste beachvolleybalwedstrijd van dit seizoen in Emmen.
"We hebben er echt naartoe geleefd. Dit is weer het eerste toernooi van dit seizoen. Het vraagt wel om wat extra maatregelen voor de bezoekers en spelers maar over het algemeen ben ik heel tevreden over hoe het loopt. Er is echt weer behoefte aan een sporttoernooi, dat merken we zeker. Vorig jaar hadden we 12 deelnemende teams en dit jaar zijn het er 24. Er hadden zich bijna 50 teams ingeschreven, maar dat zou helaas niet passen", zegt Meppelink.
Ook spelers en toeschouwers zijn maar wat blij dat ze weer op en aan het veld staan. "Ik stond ieder weekend als toeschouwer langs de lijn bij mijn zoon, dus de afgelopen periode waren het rustige zaterdagen", vertelt Chris Steenbergen. Ook speelster Merida Kuiper is blij dat er weer gespeeld wordt op de velden: "Toen de trainingen niet doorgingen heb ik thuis door kunnen trainen met krachtoefeningen, maar dat is lang niet alles vergeleken met een volleybaltoernooi."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.