Ongeluk N381: vier gewonden, onder wie een kind

Bij het ongeluk op de N381 tussen Zweeloo en Noord-Sleen zijn gistermiddag vier mensen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde toen een 78-jarige automobiliste met haar auto een tegemoetkomende vrachtwagen raakte. Daarna botste ze op een andere personenauto die achter de vrachtwagen reed.
In die auto zat een gezin met drie kinderen. De ouders en een van de kinderen raakten gewond. De andere twee kinderen kwamen met de schrik vrij, en de chauffeur van de vrachtwagen raakte ook niet gewond.
Meer gegevens over de identiteit van de slachtoffers heeft de politie niet bekend gemaakt.
De 78-jarige bestuurster die op de tegenliggers botste is ook gewond naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeluk zijn vijf ambulances en twee traumahelikopters ingezet. De N381 is enkele uren dicht geweest ter hoogte van Zweeloo. De politie doet nog verder onderzoek.

Eerdere ongelukken

Op ongeveer dezelfde plek gebeurden al eerder ernstige ongelukken. In 2014 kwamen vier mensen om het leven bij een botsing tussen een vrachtwagen en een personenauto. Ook op andere delen van dezelfde N381 gebeurden in het verleden ernstige ongelukken.

Lees ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl