FC Emmen legt Duitse en Belgische jeugdinternationals vast

De Duitse jeugdinternational Behadil Sabani heeft een contract gekregen bij FC Emmen. De 20-jarige middenvelder heeft tien dagen meegetraind met de selectie en liet een goede indruk achter. Dat resulteerde in een contract voor twee seizoenen, met een optie op nog een jaar.

"Tijdens de trainingen heb ik mijn stinkende best gedaan om het vertrouwen te winnen van de club en dat wordt nu beloond", zegt Sabani, die de afgelopen jaren in de jeugd bij Borussia Mönchengladbach speelde. Hij had bij de Duitse club een aflopende verbintenis.

Sekou Sidibe

Naast Sabani speelt ook de Belgische Ivoriaan Sekou Sidibe komend seizoen voor Emmen. Sidibe speelde in de jeugd van Beerschot AC en speelde sinds 2011 voor de jeugdopleiding van PSV. Hij speelde 24 keer voor Jong PSV en scoorde zes keer. Ook is hij 28-voudig jeugdinternational voor België. "FC Emmen heeft de afgelopen seizoenen laten zien goed te kunnen voetballen, daar wil ik graag deel van uitmaken", aldus Sidibe.

Emmen versterkte zich maandag al met de Zweedse middenvelder Simon Tibbling. Eerder kwam de Franse jeugdinternational Lucas Bernadou van Paris Saint-Germain naar De Oude Meerdijk. Linksback Caner Cavlan keerde terug bij FC Emmen, na een jaar bij Austria Wien.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
FC Emmen Behadil Sabani
Deel dit artikel: