Derksen, Van der Gijp en Genee samen door bij Veronica Inside

Na de zomer zijn de drie heren weer te zien aan één tafel (Rechten: ANP / Lex van Lieshout)
Na de zomer zijn de drie heren weer te zien aan één tafel
Het voetbalpraatprogramma Veronica Inside gaat op 11 september in dezelfde bezetting door. Eerder gaven analisten Johan Derksen en René van der Gijp aan niet door te willen met presentator Wilfred Genee.
Een aangepaste uitzending waarin uitgebreid werd gesproken over racisme en discriminatie legde een bom onder het programma. De analist uit Grolloo en de oud-international vonden dat Genee de show liet ontploffen door het format 'te verkrachten'. "Ik heb in 22 jaar tijd nog nooit zo'n kutshow gemaakt", zei Derksen over de laatste uitzending die 1,7 miljoen kijkers trok.

Gesprekken

"De gesprekken die Genee, Derksen en Van der Gijp met elkaar en met John de Mol hebben gevoerd naar aanleiding van de onenigheid in de aan racisme gewijde uitzending van 22 juni, vormden voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen", meldt Talpa. Derksen schenkt de helft van zijn salaris aan goede doelen, hij wil niet overkomen als zakkenvuller.
De drie blijven ook betrokken bij de uitzendingen van de Champions League vanaf 7 augustus op SBS6.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.