Zo ziet het er vandaag uit bij DB Demontage in Hoogeveen, een dag na de grote brand

Een dag na de grote brand in Hoogeveen is goed te zien hoe groot de ravage is. Gisterochtend gingen zo'n tweehonderd auto's in vlammen op bij een demontagebedrijf aan de Siemensstraat.
De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk. De eigenaar van DB Demontage vermoedt brandstichting, maar de politie kan daar vandaag nog geen uitsluitsel over geven. "We hebben vooralsnog geen concrete bewijzen gevonden die wijzen op brandstichting, maar dat betekent natuurlijk niet dat dat niet het geval is."
De politie onderzoekt ook camerabeelden. "Die beelden hebben we veiliggesteld en gaan we uitlezen om te kijken of er iets op staat dat die brand kan verklaren." Getuigen die mogelijk meer hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.
Fotograaf Kim Stellingwerf maakte bovenstaande fotoserie - met toestemming van de eigenaar - op het terrein van DB Demontage.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.