Erotisch café Secret Dreams in Emmen legt het loodje

Erotisch café Secret Dreams in Emmen legt het loodje (Rechten: Miranda Apenhorst-Hollweg)
Erotisch café Secret Dreams in Emmen legt het loodje
Erotisch café Secret Dreams in Emmen gaat niet meer open. Oorzaak van de definitieve sluiting is de coronacrisis, schrijft het bedrijf op haar website.
Uitbaatster Miranda Apenhorst van het spannende café aan de Kapitein Grantstraat zegt dat aan een mooie droom een einde komt. "Ik heb deze beslissing met zeer veel pijn in mijn hart moeten maken, maar soms moet je een beslissing nemen door nuchter na te denken. En dit is er één van."

Slapeloze nacht

Secret Dreams trok onder meer de aandacht tijdens de Open Bedrijvendag om zo de drempel te verlagen voor een bezoek. Apenhorst wilde laten zien dat het niet zo spannend is als het lijkt.
Maandag maakte Apenhorst bekend ermee te stoppen. Een dag later schreef ze dat ze een slapeloze nacht achter de rug heeft en een blik gaat werpen op de totale schuldenlast die mogelijk is ontstaan door coronacrisis. "Ik ben blij met alle lieve berichtjes en met mijn besluit. Het doet veel pijn, maar weet dat het goed zo is. Bedankt voor jullie steun."

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.