Dit is het nieuwe tenue van FC Emmen

VOETBAL - FC Emmen heeft de tenues voor het derde eredivisiejaar gepresenteerd. Vanavond dragen de mannen van Dick Lukkien de nieuwe shirts van Hummel voor het eerst, in het oefenduel tegen Cambuur.

Voor de thuiswedstrijden in stadion De Oude Meerdijk kozen de Emmenaren voor het vertrouwde rood-wit-rood, met de bekende Drentse accenten; een rood shirt met een witte baan, waarin op de voorkant naast het clublogo en hummel ook de provincienaam prijkt. Ten opzichte van het shirt van vorig seizoen zijn er zwarte details als accent toegevoegd aan het shirt.

Onderaan de rug en op de schouders prijkt de Drentse vlag, met in de nek #HIERKOMIKWEG. Aan de binnenkant van de kraag worden de spelers aangemoedigd door een regel uit een songtekst van Op Fietse van Skik: 'Wie döt mij wat'.

Donkerblauw uittenue
Het uittenue heeft een donkerblauwe kleur, de kleur die gekozen is door de supporters. Het shirt wordt gekenmerkt door de rood-witte banen over de borst in de clubkleuren. De logo's en teksten zijn gelijk aan die op het thuistenue.

Sergio Peña toont het uitshirt, waarvan de kleur is gekozen door de supporters (Rechten: FC Emmen)

Bestellen kan, levering uiterlijk 14 oktober

Het nieuwe tenue is te bestellen via www.fcemmen.nl/tenue. De leveringstijd is maximaal tien weken. Bij het bestellen hebben supporters de unieke mogelijkheid om het shirt zonder hoofdsponsor te bestellen. Shirts zonder hoofdsponsor kunnen na bekendmaking van de hoofdsponsor later alsnog gratis het logo op het shirt laten drukken, zo laat de Drentse club weten.

Meer over dit onderwerp:
voetbal eredivisie FC Emmen tenue shirt
Deel dit artikel: