Nick Bakker: Kijk alleen maar naar de toekomst

VOETBAL - Er was gisteravond weinig reden tot tevredenheid in het kamp van FC Emmen na de 5-2 nederlaag tegen Cambuur. Toch stapte in ieder geval één speler van de Drentse club met een kleine glimlach van het veld. Terecht, want voor Nick Bakker was het duel zijn eerste na tien maanden blessureleed.

"Het is niet fijn als je zo van het veld gaat, maar na zo'n lange periode van keihard werken was het wel fijn voor mij. Het was wel even wennen, zeker in het begin qua intensiteit maar later was het als vanouds", aldus Bakker.

De 27-jarige Bakker is een ervaringsdeskundige is als het aankomt op gescheurde kruisbanden (inmiddels heeft hij er al drie gehad in zijn loopbaan). Misschien wel daarom heeft hij geleerd dat hij niet teveel terug moet kijken. "Nee, ik heb ook geen moment gedacht aan die wedstrijd tegen ADO Den Haag. Ik weet dat het geen zin heeft om aan het negatieve te denken. Ik ben positief en kijk vooruit. De kop is er af en op naar de volgende. Hopelijk gaat het dan, qua prestatie, beter dan tegen Cambuur."

Meer over dit onderwerp:
eredivisie FC Emmen Nick Bakker
Deel dit artikel: