Anco Jansen na tweede oefennederlaag: Misschien zijn we wel minder goed dan we denken

VOETBAL - FC Emmen-captain Anco Jansen was na het tweede verloren oefenduel in de voorbereiding duidelijk in zijn oordeel over het spel van zijn club. "Negatief zijn heeft geen zin, maar je kan na negen tegengoals en geen enkele gecreëerde kans moeilijk tevreden zijn."
Volgens de Zwollenaar gaat er teveel fout, in zowel aanvallend als verdedigend opzicht. "En als het dan aanvallend niet lukt is het wel prettig dat je op de nul kunt spelen, maar daar zijn we niet toe in staat. Het mag duidelijk zijn, het moet veel beter. Het is niet zo dat ik geschrokken ben van ons niveau, maar ik had het wel anders verwacht."
"We weten waar we staan en dat er werk aan de winkel is", vervolgt Jansen. "Wellicht vonden we onszelf allemaal wel heel goed na de eerste twee seizoenen in de eredivisie en misschien is dit wel even goed. Het staat buiten kijf dat we goede voetballers hebben, maar alles begint met keihard werken en dat moeten we gaan doen."

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.