ACV verslaat Harkemase Boys, HZVV langs FC Emmen Onder 21

VOETBAL - ACV boekte gisteravond een 3-1 oefenzege tegen competitiegenoot Harkemase Boys. Bij rust leidde de formatie van Fred de Boer met 1-0.

De openingstreffer van de derde divisionist uit Assen viel halverwege de eerste helft en werd gemaakt door Marco van der Heide. Nande Wielink verdubbelde de score na iets minder dan een kwartier na rust. Ondanks een rode kaart, in de 66e minuut voor Harkemase Boys-speler Achuna (die de doorgebroken Max Huisman onderuit haalde), kwam de thuisclub terug tot 1-2. Jesse Renken benutte een strafschop. In de blessuretijd bepaalde Mark Jagt de eindstand op 1-3.

Het was voor ACV de tweede wedstrijd in de voorbereiding. Afgelopen zaterdag werd er op eigen veld met 3-1 verloren van Be Quick 1887.

HZVV verslaat FC Emmen Onder 21

Zaterdaghoofdklasser HZVV oefende gisteravond tegen FC Emmen Onder 21 en won met 4-2. Via een kopbal uit een corner, van Tim Riksman, kwam HZVV na een half uur spelen op voorsprong. Die voorsprong werd door Ronan Zwaagstra, na tien minuten in de tweede helft, naar 2-0 getild. Lars Dijk zorgde na 66 minuten voor de aansluitingstreffer, waarna Sander Dzemidzic tien minuten voor tijd de marge weer naar twee bracht. Lentini Caciano tekende daarna voor de 3-2, maar het slotakkoord was voor wederom voor Dzemidzic.

Ook voor HZVV was dit de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste ging met 7-1 verloren tegen HHC Hardenberg.

Deel dit artikel: