Ernstige mishandeling bij 't Nije Hemelriek, dader spoorloos

Bij 't Nije Hemelriek is woensdag iemand mishandeld (Rechten: RTV Drenthe / Steven Stegen)
Bij 't Nije Hemelriek is woensdag iemand mishandeld
Bij zwemplas 't Nije Hemelriek in Gasselte is woensdagavond een 21-jarige man uit Assen ernstig mishandeld. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.
Het incident gebeurde in de avond tussen 19.00 uur en 19.30 uur. Het slachtoffer moest vanwege zijn verwondingen mee naar het ziekenhuis. Hij zou een gebroken neus en een schedelfractuur hebben opgelopen.

'Om niets aangevallen'

De moeder van het slachtoffer heeft het verhaal gedeeld op Facebook en schrijft dat haar zoon van achter is aangevallen in het bijzijn van zijn vriendin. "Hij is op zijn hoofd geschopt en geslagen", laat ze weten, "om niets." Ze omschrijft de dader als een licht getinte, kale man van ongeveer 30 jaar.
"Wij zijn nu op zoek naar iemand die iets gezien heeft, want de dader is er vandoor gegaan! En we zoeken de mensen die mijn zoon hulp hebben geboden", zegt de moeder van het slachtoffer.

Zaak heeft aandacht van politie

De politie bevestigt dat woensdagavond een mishandeling heeft plaatsgevonden bij 't Nije Hemelriek en dat daarbij iemand gewond is geraakt. Met het slachtoffer is een afspraak gemaakt om aangifte te doen. "Natuurlijk zijn we al met het onderzoek begonnen", zegt een politiewoordvoerder. "We hebben ook al mensen gesproken in de omgeving. We zijn op zoek naar aanknopingspunten."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl