Onze Club zondagavond weer terug op TV Drenthe

VOETBAL - Na een verplichte coronastop begint komend weekend het amateurvoetbal weer. En dus klinkt zondagavond om 18:30 uur ook weer de tune van Onze Club. Het amateurvoetbalprogramma van Nederland is terug.
Op zondag 8 maart was de laatste reguliere uitzending van Onze Club, met onder meer samenvattingen van Valhermond-WKE'16, SVZ-Gieten en Urk-ACV. Presentator Niels Dijkhuizen sloot de uitzending af met de volgende woorden: "Tot zover Onze Club voor vanavond, volgende week zijn we er gewoon weer." Maar dat bleek even iets anders te lopen. De competitie werd, vanwege corona, uitgesteld en later zelfs stop gezet.

176 dagen

Maar na 176 dagen wachten keert Onze Club weer terug op TV Drenthe. In de eerste uitzending van een nieuw seizoen twee uitgebreide samenvattingen van de voorrondes van de KNVB beker. Hoogeveen en ACV nemen het in de eerste voorronde op tegen respectievelijk DOVO en Gemert. Natuurlijk blikt Onze Club ook met beide clubs vooruit op de competitiestart, die volgende week voor de derde divisie en hoofdklassers gaat beginnen. En hoe maak je een voetbalwedstrijd coronaproof.
Onze Club begint zondagavond, zoals gebruikelijk, weer op de vaste tijd van 18:30 uur en de uitzending wordt de hele avond herhaald.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.