Wedstrijd van de week: ACV-Gemert live

SPORT - De wedstrijd van de week is terug. De eerste voetbalwedstrijd in Drenthe na de coronastop, ACV-Gemert, is zaterdagmiddag, vanaf 16:55 uur, live te zien op de website van RTV Drenthe.

Tijdens de coronastop werd er niet gesport en was er natuurlijk geen live wedstrijd te zien in de wedstrijd van de week. Nu de sport langzaam weer wordt opgestart, komt de wedstrijd van de week ook weer terug.

Dit weekend is de eerste voorrondewedstrijd van de KNVB beker tussen ACV en Gemert de wedstrijd van de week. De winnaar van de wedstrijd, tussen de zaterdag en zondag derde divisionist, plaatst zich voor de tweede voorronde. De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich voor het hoofdtoernooi en dan wacht wellicht een mooie loting tegen een profclub.

De wedstrijd begint om 17:00 uur, de uitzending begint vijf minuten eerder, om 16:55 uur en is op de website van RTV Drenthe te zien. Niels Dijkhuizen is de commentator.

NK Inlineskaten live

Ook het Nederlands kampioenschap Inlineskaten is zaterdag live op de website van RTV Drenthe te zien. Ingmar Berga, uit Hoogeveen, verdedigt zijn titel. De wedstrijd wordt verreden op het circuit van Zandvoort en mag niet door publiek worden bezocht. De stream, gemaakt voor de KNSB, begint om 13:45 uur.

Meer over dit onderwerp:
Assen Drenthe voetbal sport ACV Wedstrijd van de week
Deel dit artikel: