Hoogeveen wint ook met tien man en topschutter SETA bezorgt Nieuw Buinen zege in Buinen: Kijk nu aflevering 20 van Onze Club

Onze Club
Bekijk hier aflevering 20 in seizoen 12 van Onze Club © RTV Drenthe
VOETBAL - Van topamateurvoetbal tot een kraker in de 5e klasse. Aflevering 20 in seizoen 12 van Onze Club gaat van hoog naar laag. ACV - HHC was het fraaie affiche in de Betnation Divisie dit weeend. In Hardenberg verloor de nummer 5 van de nummer 8. Kunnen de Assenaren zich in eigen huis revancheren?
Hoogeveen speelde in de 3e divisie het restant tegen Sparta Nijkerk. Het duel werd eind november gestaakt bij een 1-0 voorsprong voor de Drentse ploeg en zelfs met tien man boekte de ploeg van trainer Stef Lamberink een zege. De derde op rij.

VKW - DZOH

VKW - DZOH is de Drentse kraker in de 1e klasse J en beide ploegen zijn goed begonnen aan het nieuwe jaar. VKW won van twee toppers (Oranje Nassau en WVV), terwijl DZOH weliswaar verloor van HZVV maar het gat naar koploper Oranje Nassau sinds de jaarwisseling zag slinken. Voor VKW geldt nog altijd dat de ploeg uit Westerbork naar beneden moet kijken, getuige de huidige promotie-/degradatieplek.

Buinen - Nieuw Buinen

De topper in de zondag 4e klasse D, tussen Buinen en Nieuw Buinen werd een zege voor de bezoekers. De topscorer van SETA, die onlangs de overstap maakte naar Nieuw Buinen, werd met twee goals de matchwinner. SETA, uit Musselkanaal, trok onlangs de hoofdmacht terug uit de competitie en dus mochten de speler op zoek naar een nieuwe club.

Hoogersmilde - Balkbrug

BEW gaat aan de leiding in de 5e klasse A, maar SV Hoogersmilde en Balkbrug volgen op de voet en en die laatste twee ploegen stonden in Hoogersmilde tegenover elkaar.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.